Word lid van een geweldig team als
Operations Manager Foodmarket
Jouw verantwoordelijkheden
Als Operations Manager speel je een sleutelrol in het succes van onze foodmarket. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, van het aansturen van het bar- en zaalpersoneel tot het beheren van systemen en kassasystemen.
- Teamleiderschap: Je plant en coördineert het bar- en zaalpersoneel, en bent het aanspreekpunt voor alle restauranthouders in de foodmarket.
- Systemen en processen: Je beheert en optimaliseert het kassasysteem en andere systemen, en zorgt voor een dagelijkse opvolging om een vlotte werking te garanderen.
- Creativiteit en flexibiliteit: Je stelt een aantrekkelijk barmenu samen en past dit aan op basis van trends en seizoensgebonden veranderingen.
- Marketing en content: Je hebt een actieve rol in het ontwikkelen van marketing- en contentplannen door gerechten en dranken in de kijker te zetten en te anticiperen op online trends.
- Projectmanagement: Bij nieuwe projecten ben je betrokken bij de lancering en zorg je voor een efficiënte dagelijkse opvolging.
- Operationele perfectie: Je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van de operaties tijdens de openingsuren en streeft naar een uitmuntende klantbeleving.
- Strategische groei: Je denkt mee over de toekomst en groei van onze venue, en vertaalt nieuwe ideeën en concepten naar concrete acties in marketing en communicatie.
- Evenementenmanagement: Je werkt nauw samen met B2C- en B2B-events en neemt hierbij een uitvoerende rol op je.
- Rapportage: Je rapporteert rechtstreeks aan de COO en werkt nauw samen met het management om de vormgeving van nieuwe projecten mee te bepalen.
Jouw profiel
- Je beschikt minimum over 3 jaar ervaring in gelijkaardige functie;
- Je hebt een rijbewijs en bent bereid om occasioneel in Brussel te werken;
- Je bent sociaal en kan omgaan met een groot team;
- Je hebt ervaring met persoonsplanning, personeelskosten en kan als 1ste aanspreekpunt fungeren voor het team;
- Stockbeheer is je niet vreemd en je verliest hier het financieel plaatje niet uit het oog;
- Je spreekt zeer goed Nederlands en Engels, Frans is een plus;
- Je kan jongleren tussen de verschillende projecten en structuur brengen in het eigen werk;
- Je hebt een helikopter view en een proactieve mindset;
- Je hebt ervaring met menu engineering in een bar en/of restaurant;
- Creatief uit de hoek komen is een must, zeker in situaties wanneer er snel geschakeld moet worden;
- Je bent iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt en projecten afrondt;
- Je hebt affiniteit en interesse in foodtrends, horeca en events;
- Je bent technisch aangelegd en kan snel schakelen bij technische problemen.
Wij bieden u
- Een boeiende uitdaging met veel opportuniteiten binnen onze huidige food markets;
- Een veelzijdig team met enorm veel expertise in de horecasector;
- Veel mogelijkheden en verantwoordelijkheden om een impact te maken;
- Een fulltime contract met een marktconform loon en extralegale voordelen;
- Aandacht voor persoonlijke groei, jouw wellbeing en opleidingen.
Plaats van het werk
Antwerpen
Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Solliciteer nu door je CV te sturen naar jobs@haeltermangroup.be